Zašto ulagati u IT edukacije za djecu?

boys using blue and black virtual reality headset
  1. Dječji mozak nalazi se u procesu razvoja stoga djeci učenje dolazi prirodno i vrlo im je lako izgraditi čvrste temelje i radne navike na kojima će moći graditi nove vještine ostatak života.
  2. Dodatno se iskorištava prednost predškolskog razdoblja kad je vrijeme da djeca nauče važne socijalne i emotivne vještine kao temelj za daljnji razvoj samopouzdanja.
  3. Istraživanja su pokazala da rano izlaganje materijalima iz STEM područja ima dugoročno pozitivan utjecaj na djecu, a raniji početak obrazovanja donosi i mnoge dodatne društvene benefite.
  4. Djeca kojima se pokloni kvalitetno obrazovanje, pogotovo u područjima koja ih zanimaju, kasnije u životu imaju više rezultate u formalnom obrazovanju te učitelji bolje ocjenjuju njihovo ponašanje, socijalne interakcije i emotivnu zrelost.

U današnje vrijeme roditelji su sve aktivniji kad je u pitanju dodatna edukacija djece jer shvaćaju koliko je važno postaviti temelje kognitivnih vještina za djetetov budući uspjeh.

Zato nam je drago što si i ti ovdje te istražuješ dodatne mogućnosti za svoje najmlađe. Kao osoba koja najbolje poznaje svoje dijete, znat ćeš kojim edukacijama ili radionicama iskoristiti njegov maksimalan potencijal, a mi smo ovdje da ti u tome pomognemo.