KURSEVI

Programi kurseva su osmišljeni tako da stimulišu kreativnost, maštu,
interesovanje, praktični rad kroz projekte i individualno praćenje svih polaznika.

MacBook Pro, white ceramic mug,and black smartphone on table

WINDOWS & INTERNET

Ovaj kurs vam je prilika da savladate osnove računarske pismenosti prijavite se na kurs Windows-a. Kurs je namijenjen polaznicima koje žele steći osnovna znanja rada na računaru, ali i onima koje žele sistematizirati postojeće znanje. Želja nam je da vam poučimo vještinama koje ćete svakodnevno moći iskoristiti i koje će vam omogućiti napredovanje u vašem poslu.

person holding black and silver dj controller

Servisiranje računara

Ovaj kurs ima za cilj podučiti vas osnove hardverskog dijela računara. Kroz ovaj kurs ćete naučiti najbitnije informacije o dijelovima od kojih se sastoji računar: matična ploča, procesor, memorija, hard disk, grafička kartica te kako iste ugraditi u računar i održavati.

Person Using Laptop Computer

HTML&CSS

Kurs je namijenjen svim osobama koje žele da se upoznaju sa kreiranjem statičkih web stranica. Kroz ovaj kurs, naučit ćete koristiti razne opcije za kreiranje i uređivanje web stranica, kao i njihovih elemenata na moderan način, pored čega ćete imati priliku naučiti kulturu pisanja koda.

Programiranje

Postoji mnogo programskih jezika, a Python je jedan od najtraženijih u oblasti razvoja web aplikacija, kreiranja igrica i još mnogo čega. Python programeri su odlično plaćeni i uvijek traženi.

ISKORISTITE PRILIKU I ZAPOČNITE VAŠU IT KARIJERU

EDU387

CENTAR ZA IT EDUKACIJU